perjantai 30. toukokuuta 2014

Tell me more about...

... something?
Wow! Meillä on jo vajaa 8 000 lukukertaa! (tai sitten joku hyypiö klikkailee onnessaan tätä sivua koko ajan auki? Hmm...)

Me Cursus Manus Sanantesilaiset haluammekin kysyä TEILTÄ, että mistä haluaisitte lukea? Mitä me kerrotaan teille? Mikä olisi mielenkiintoista? Mistä haluaisitte tietää lisää?
Kesäterkuin Anna

4 kommenttia:

 1. Hei!

  Minua lukijana kiinnostaa ihan tavalliset opiskeluun liittyvät asiat. Myös opiskelijan näkökanta tulevaan työllistymiseen tai sen vaikeuteen kiinnostaa. Varmaan moni lukija, kuten minä, on pyrkimässä tai haaveilemassa pääsystä hammaslääketieteelliseen. Olisi myös mielenkiintoista tietää hammaslääkärin työergonomiasta ja tuleeko jo opintojen aikana ongelmia staattisesta työasennosta.

  T. Kiinnostunut lukija

  VastaaPoista
 2. Hei,

  kiitos kivasta blogista! Pyrin tänä keväänä hampaalle, mutta ovet tuskin vielä aukeavat. Olisiko teillä antaa vinkkejä, mitä avoimen kursseja kannattaisi lukea ennen seuraavaa pääsykoetta? Mitä kursseja voi hyväksilukea hamppaalla tai mistä on hyötyä pääsykoetta ajatellen? Tästä nyt ei varmaan ihan omaa postausta saa, mutta olisin tosi iloinen jos teiltä saisi vinkkejä tähän. :)

  Postausideana voisi olla ensimmäisen vuoden opinnot hampaalla. Minkälaisia luentoja/paljonko luette tentteihin?

  VastaaPoista
 3. Ouuu jes jes jes! Mahtavaa :) Kiitos vinkeistä, vastailemme näihin!

  VastaaPoista
 4. Vähän pitkä aika tästä kyselystä, mutta itseäni kiinnostaisi tietää, onko hampaan puolen porukassa tutkijalinjalaisia, ja miten käytännössä tuo tutkijalinjalle hakeutuminen vaikuttaa opintoihin.

  Tätä blogia on ollut todella mukava hakea ja vaikutti päätökseeni hakea yleisen sijaan hampaalle. Toivottavasti ensi viikolla saapuu hyväksymiskirje. :)

  VastaaPoista