lauantai 12. huhtikuuta 2014

Hellurei,

Nyt on luvassa kuvia ja tunnelmia viime syksyn alfariennoilta. Kaikki Lääkikseen hakijat toivottavasti saavat kuvista motivaatiota kevään viimeiseen pääsykoepinnistykseen ;)
Koulun ensimmäiset kolme viikkoa olivat todella intensiiviset. Tuutoritapahtumaa oli lähes joka päivä niille, jotka niitä kaipasivat.
Kaksi päivää ennen kuin koulu virallisesti alkoi, HLKS kutsui kaikki uudet denttarit pesäkkeelle, meidän kerhohuoneelle. Paikanpäällä HLKS kertoi enemmän meidän kandiseurasta ja saimme tutustua osaan tutoreista jo etukäteen. Loppuillasta paikalle saapui paljon muita denttareita ja diskopallot alkoi pyörimään. Ilta oli todella kiva icebreaker! Päivää ennen ensimmäistä koulupäivää varsinainen tutustuminen alkoi. Kokoonnuimme omien tutorryhmien kanssa keskustassa, josta siirryimme Biomedicumiin tutustumaan kouluympäristöön. Leikimme tutustumisleikkejä ja kuulimme koulusta käytännön asioita. BM:ltä siirryimme syömään Los Gringos Locosiin Töölön kisahallin kylkeen muutaman muun tutorryhmän kanssa. Luvassa oli lepposaa jutustelemista pienissä ryhmissä. Illallisen jälkeen menimme Kallion Mascottiin, jossa olikin jo koko 170 (medisiinarit + denttarit) hengen poppoo kokoontuneena.

Ensimmäisen koulupäivän illalla me kokoonnuttiin ensiksi tutoriporukoissa jonkun luokse etkoilemaan, josta sitten siirryttiin ekan illan bileisiin Euphorialle. Siellä oli ihan super kivaa! Ihanat tutorit olivat keksineet meille kaikkia kivoja esityksiä ja tunnelma oli jo todella paljon rennompi.

Ensimmäinen kunnon tapahtuma oli ylämaankisat!! Pienissä ryhmissä suoritettiin erilaisia rasteja, josta kerättiin pisteitä. Voittajaryhmä sai palkinnon illalla jatkobileissä Mediomien saunoilla, jossa oli myös Miss Medical kisa ;)  Ihan sairaan hauska päivä, näkyy varmaan myös kuvista!Ylämaankisojen jälkeen oli Alfaiset, jossa kierrettiin taas eri ryhmissä rasteja. Tällä kertaa keskustassa! Näissä skaboissa todella otettiin mittaa siitä, mitä on valmis ryhmänsä takia tekemään. Jokaisen alfan piti olla pukeutuneena lääkärin asuun.

Näiden lisäks on ollut vaikka mitä muuta! Risteilyä, ruskajuhlaa, sitsejä, sitsejä ja sitsejä. 


<3:lla Fanny
2 kommenttia:

  1. Ihanaa kun kirjotatte tätä blogia! Olen itse haaveillut pääseväni joku päivä helsingin hampaalle myöskin ja nyt ensimmäistä kertaa kokeillaan miten pärjää kokeissa :)

    Onko muuten Helsingin denttareilla myös valkoiset haalarit? Mietin että mistä erottaa ohikulkevan valkohaalarisisen että onko hampaalla, yleisellä vai elukalla? :)

    VastaaPoista
  2. Kiva kuulla, että olet löytänyt blogin. Denttareilla on samanlaiset valkoiset haalarit kuin yleisellä (kuva löytyy aiemmista postauksista). Ainoa ero on selän painatuksessa, joka harvemmin kunnolla näkyy. Kurssimerkit ovat tietysti myös denttareilla ja medisiinareilla omat. Elukalla on omanlaisensa haalarit.

    Tsemppiä loppurutistukseen!

    VastaaPoista